[صفحه اصلی ]     [ English ]
فضاهای تحقیقاتی::
تسهیلات پایگاه::
:: جلسه تبادل نظر با دانشگاه فردوس مشهد 1395/10/27
:: موفقیت محققان دانشگاه علم وصنعت ایران در ارائه روش نوین برای ذخیره‌سازی انرژی
:: اطلاعیه شماره1 / سفرخانوادگی مشهد مقدس ویژه اساتید / بهمن ماه 1395
:: اطلاعیه شماره1 / سفرخانوادگی مشهد مقدس ویژه کارکنان / بهمن ماه 1395
:: گزارش کارگاه ازدواج

:: اخبار و اطلاعیه ها : مصاحبه تکمیل ظرفیت دکتری سال 1395 دانشکده خودرو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۹/۲۰ |

قابل توجه پذیرفته شدگان به مصاحبه تکمیل ظرفیت آزمون دکتری سال 1395 (ورودی بهمن) دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران

ضمن عرض تبریک به تمامی پذیرفته شدگان محترم در مقطع دکتری برای مصاحبه علمی و با آرزوی موفقیت به اطلاع می‌رساند زمان مصاحبه تکمیل ظرفیت ورودی‌ بهمن آزمون دکتری سال 1395 مطابق جدول زیر در دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود.

تاریخ‌مصاحبه

رشته - گرایش

چهارشنبه 01/10/95 ازساعت 14 الی 16

مهندسی خودرو – هر سه گرایش (گرایش سازه و بدنه، گرایش قوای محرکه، گرایش سیستمهای دینامیکی خودرو)

مدارک لازم جهت تشکیل پرونده:

1- اصل و یک برگ فتوکپی مدرک کارشناسی مورد تأیید وزارت علوم یا وزارت بهداشت که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد.

2- اصل و یک برگ فتوکپی مدرک کارشناسی ارشد مورد تأیید وزارت علوم یا وزارت بهداشت که در آن معدل دوره کارشناسی ارشد قید شده باشد. دانشجویان سال آخر گواهی معدل و تاریخ فارغ‌التحصیلی ارائه نمایند.

3- اصل شناسنامه و یک برگ فتوکپی از تمامی صفحات آن.

4- اصل کارت ملی و یک برگ فتوکپی آن (پشت و رو).

5- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه (برای برادران) را مشخص نماید و یک برگ فتوکپی آن.

6- پذیرفته شدگان محترم قبل از مراجعه برای تشکیل پرونده باید فیش بانکی به مبلغ 1200000 ریال (یک میلیون و دویست هزار ریال) به شماره حساب 2177579002002 به نام درآمدهای اختصاصی معاونت آموزشی دانشگاه علم و صنت ایران نزد بانک ملی شعبه مینو واریز نمایند و اصل فیش واریزی را به هنگام ثبت نام ارائه نمایند؛ در غیر این صورت، تشکیل پرونده آنان انجام نخواهد گرفت.

7- زمان تشکیل پرونده کلیه پذیرفته شدگان جهت مصاحبه تاریخ دوشنبه 29/09/95 از ساعت 9 صبح الی 12 و بعداظهر از ساعت 14 الی 16 در دانشکده مهندسی خودرو قسمت تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی خودرو برگزار می­گردد.

تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی خودرو

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ