صفحه اصلی::
اخبار و اطلاعیه ها::
آزمایشگاهها::
فعالیت‌های دانشجویی::
آرشیو اخبار و اطلاعیه ها::
تسهیلات پایگاه::
:: : با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، سومین آزمون زبان انگلیسی ویژه دانشجویان دکتری برگزار شد
:: دانشگاه تهران میزبان چهاردهمین جشنواره بین‌المللی حرکت
:: برگزاری جلسه کمیته برنامه ریزی دهمین جشنواره دانشگاهی حرکت
:: چاپ مقاله دکتر مهران رضایی در مجله Chemical Society Reviews با ضریب تأثیر ۵۴.۵۶۴
:: اطلاعیه تکمیلی ثبت نام، مدارک لازم ، شرایط و ضوابط ورودی های دکتری ۱۴۰۰ پردیس دانشگاهی

:: اطلاعیه جلسه مجازی با دانشجویان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/4/5 |
با سلام
قابل توجه کلیه دانشجویان محترم دانشکده مهندسی خودرو (همه مقاطع)

به منظور ایجاد ارتباط موثرتر و تعامل با کلیه اساتید و مدیران گروه های آموزشی و ریاست محترم دانشکده خودرو، مقرر گردید در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۱ در ساعت ۱۶، جلسه ای مجازی در فضایmeeting.iust.ac.ir در محیط "ارتباط الکترونیکی با دانشجویان دانشکده مهندسی خودرو" برگزار شود. در این جلسه هر یک از دانشجویان عزیز که علاقه مند باشد در راستای ارتقاء سطح دانشکده نظر دهد یا نکاتی مطرح نماید، می تواند در همان محیط، پیشنهادهای خود را ارائه نماید.
 ان شاالله با همفکری کلیه اساتید و دانشجویان، بتوانیم محیطی بالنده و صمیمی ایجاد کنیم.
دفعات مشاهده: 158 بار   |   دفعات چاپ: 22 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4331