افراد::
:: جمله‌ای به فارسی از امام صادق علیه‌السلام
:: رزومه فارسی د.میرمحمدصادقی
:: عزاداری تبریزیان برای آیت‌الله ابوالحسن اصفهانی
:: برنامه امتحانی مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشکده صنایع نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲

:: رونمایی از طرح کلان پلتفرم ملی خودرو ::

رونمایی از طرح کلان پلتفرم ملی خودرو در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری:

پژوهشکده خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران در نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری که در هفته پژوهش در مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، جهت رونمایی از اولین دستاورد پروژه کلان طراحی پلتفرم ملی خودرو شرکت نمود. این طرح ملی به عنوان یکی از مهمترین طرح های ارائه شده در نمایشگاه مورد استقبال جدی پژوهشگران و مسئولان و اهالی رسانه قرار گرفت.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه معاون اول رئیس جمهور، وزیر علوم و وزیر دفاع، از غرفه دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید نمودند و در طی مراسمی با حضور  ایشان و سایر مسئولان از جمله پروفسور شجاعی فرد ریاست دانشکده و پژوهشکده خودرو ، دکتر مهدی زاده نوری معاونت محترم پژوهشی وزارت علوم و سایر اساتید و علاقه‌مندان از این طرح پژوهشی رونمایی گردید و حاضرین در جریان پیشرفت این طرح قرار گرفتند.

AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 11889 بار   |   دفعات چاپ: 1749 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 44 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.1 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4636