اطلاعیه جدید دوره ایمنی و بهداشت

| تاریخ ارسال: 1401/7/17 |
اطلاعیه جدید دوره ایمنی و بهداشت
به اطلاع کلیه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی ۱۴۰۰ به بعد می­رساند که دوره ایمنی، سلامت و محیط زیست (HSE)  را باید در ترم اول و قبل از ورود به آزمایشگاه در سیستم گلستان اخذ نمایند. سپس در سیستم  LMS ویدئوهای کلاس مجازی را مشاهده نمایند و در تاریخ مشخص شده آزمون ایمنی را بدهند.  قبولی آنان در گلستان ثبت می شود.
دانشجویان تحصیلات تکمیلی ورودی ۹۶، ۹۷ ، ۹۸ و ۹۹ باید قبل از دفاع دوره را بگذرانند، در غیر اینصورت به آنان مجوز دفاع داده نخواهد شد. ایشان نیاز به ثبت نام در سایت ندارند، در هر زمان می توانند در سایت مرکز آموزش الکترونیکی(ocw.iust.ac.ir) ، در لینک HSE، ویدئوهای کلاس مجازی را مشاهده نمایند و در تاریخ مشخص شده آزمون ایمنی را بدهند. (جهت ورود به این سیستم برای نام کاربری و رمز عبور از شماره دانشجویی استفاده شود)
دانشجویان ۶ بار می توانند آزمون دهند و یکبار نمره ۵۰ کافی است. نمره درج نمی شود و در معدل تاثیر ندارد.   فایل اکسل آن به کارشناس پژوهشی دانشکده ها ارسال  می شود.
هر دانشجویی که نیاز به اخذ گواهینامه دوره جهت ارائه به خارج از دانشگاه را دارد به آقای فتحی، دفتر امور پژوهش مراجعه نماید.
با تشکر- تحصیلات تکمیلی دانشکده خودرو

دفعات مشاهده: 1138 بار   |   دفعات چاپ: 173 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر