افراد::
:: جمله‌ای به فارسی از امام صادق علیه‌السلام
:: رزومه فارسی د.میرمحمدصادقی
:: عزاداری تبریزیان برای آیت‌الله ابوالحسن اصفهانی
:: برنامه امتحانی مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی دانشکده صنایع نیمسال اول ۱۴۰۳-۱۴۰۲

:: اطلاعیه نحوه پذیرش دانشجویان ممتاز از سایر دانشگاه‌ها در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ ::
 | تاریخ ارسال: 1401/12/20 |

اطلاعیه نحوه پذیرش دانشجویان ممتاز از سایر دانشگاه‏ها در مقطع کارشناسی ارشد سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲
از طریق آیین ‏نامه بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشکده مهندسی خودرو

بدینوسیله به اطلاع می­رساند، مطابق "آیین ‏نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،" دانشکده مهندسی خودرو درخواست دانشجویان ممتاز کارشناسی پیوسته حائز شرایط سایر دانشگاه‏های دولتی را جهت پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد (بدون آزمون) سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ مورد بررسی قرار می‏دهد.
متقاضیان باید ثبت نام اولیه خود را از تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۰۸ لغایت ۱۴۰۱/۱۲/۲۲صرفاً به صورت غیرحضوری از طریق آدرس https://golestan.iust.ac.ir/Forms/AuthenticateUser/main.htm  انجام دهند.

اطلاعیه نحوه پذیرش دانشجویان ممتاز

راهنمای تصویری

دفعات مشاهده: 753 بار   |   دفعات چاپ: 137 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4636